Skrb za zdravje žensk

Vabilo na simpozij: Skrb za zdravje žensk

Vljudno vas vabimo, da se udeležite simpozija z naslovom Skrb za zdravje žensk, ki bo potekal 13. septembra 2019 v Hotelu Astoria Bled.

 Na simpoziju bodo predstavljene možnosti, ki jih morajo poznati ženske, da ohranijo svoje telo v zdravi in visoki kondiciji. Obravnavane bodo teme o skrbi za zdravje žensk v vseh starostnih obdobjih, od otroštva, pubertete, fertilne dobe, menopaze in po-menopavze do zrele dobe in pozne starosti.


TEMATSKA PODROČJA:

  • DRUŽBENI STATUS ŽENSKE (zgodovinsko in danes)
  • MEDICINSKE, ZDRAVSTVENE IN DRUGE STROKE V VLOGI ZA OHRANJANJE ZDRAVJA ŽENSK (ginekologija, endokrinologija, fizioterapija, psihologija, soc. vidik)
  • ZNANOST IN TEHNOLOŠKI RAZVOJ ZA VAROVANJE IN VEČ ZDRAVJA ŽENSK(najsodobnejše raziskave in pristopi)
  • OCENA ZDRAVSTVENEGA STANJA ŽENSK V SLOVENIJI (preventivni programi, primerjava z drugimi državami)

 

Vabimo vas, da se na dogodek prijavite preko spletne prijavnice. Kotizacije znaša 50,00 EUR. Prosimo vas, da naveden znesek kotizacije nakažete na transakcijski račun Fakultete za zdravstvo Angele Boškin, Spodnji Plavž 3, 4270 Jesenice na številko: SI56 0700 0000 1033 819, sklic 00-09132019, in sicer najkasneje do 13. 9. 2019. Vse podatke o plačilu kotizacije boste prejeli tudi po elektronski pošti ob prijavi preko spletne prijavnice. Kotizacija vključuje zbornik, potrdilo o udeležbi, licenčne točke Zbornice Zveze in pogostitev. Število mest je omejeno. Dodatne informacije v zvezi s prijavo dobite na številki 04 586 93 68 ali e-pošti: center@fzab.si.

Vljudno vabljeni!

Podobne vsebine

Ni podobnih vsebin